Блог

Защо трябва да ползваме строители услуги от фирма ?

Строителните фирми са организации целящи да предоставят качествени строителни услуги на други фирми жилищни блокове и граждани.

Защо трябва да ползваме строители услуги от фирма?

Строителните фирми са организации целящи да предоставят качествени строителни услуги на други фирми жилищни блокове и граждани. Избирайки строителна фирма Вие си гарантирате сключване на договор и изискване на необходимата гаранция за всяка изпълнена работа от фирмата. Строителна фирма Вълковстрой Инженеринг има необходимия персонал за изпълнение на всяко Ваше желание.

Ние работим само с доказани майстори и технически персонал, шофьори, архитекти и конструктури .
Работим в Плевен и региона.
Офисът на фирмата и телефона за контакт не се сменя.
Многократни са случаите когато знайни и незнайни мастори работят у Вас, във Вашия блок или във съседна фирма и както се казва нищо не правят. Това е така защото те гледат да претупат работата да вземат уговорените пари и букално да изчезнат , след което се оглеждат за нова жертва.

Има и фирми фантоми които се представят за едни а когато се сключва договор името на фирмата и лицето за контакт са съвсем различни.Тогава търсенето на гаранция става на практика невъзможно. При избор на фирма е хубаво първо да отидете в офиса им, да се уверите къде е, след което да се извика техническия ръководител или собственика за оглед и след което да Ви се състави оферта.
Фирма Вълковстрой дава гаранции за всеки изпълнен от фирмата проект.

Ваньо Вълков

Управител на Вълковстрой Инженеринг ЕООД

Свързани статии

Close