Пон - Сб: 10:00-18:00      +359 889 387 197

Защо трябва да ползваме строители услуги от фирма ?

Защо трябва да ползваме строителни услуги от фирма

Защо трябва да ползваме строители услуги от фирма?

Строителните фирми са организации целящи да предоставят качествени строителни услуги на други фирми, жилищни блокове и граждани. Избирайки строителна фирма Вие си гарантирате сключване на договор и изискване на необходимата гаранция за всяка изпълнена работа от фирмата. Строителна фирма Вълковстрой Инженеринг има необходимия персонал за изпълнение на всяко Ваше желание.

Ние работим само с доказани майстори и технически персонал, шофьори, архитекти и конструктури .
Работим в Плевен и региона.
Офисът на фирмата и телефона за контакт не се сменя.
Многократни са случаите когато знайни и незнайни мастори работят у Вас, във Вашия блок или във съседна фирма и както се казва нищо не правят. Това е така защото те гледат да претупат работата да вземат уговорените пари и букално да изчезнат , след което се оглеждат за нова жертва.

Има и фирми фантоми които се представят за едни, а когато се сключва договор името на фирмата и лицето за контакт са съвсем различни. Тогава търсенето на гаранция става на практика невъзможно. При избор на фирма е хубаво първо да отидете в офиса им, да се уверите къде е, след което да се извика техническия ръководител или собственика за оглед и след което да Ви се състави оферта.
Фирма Вълковстрой дава гаранции за всеки изпълнен от фирмата проект.

Занимаваме се също с продажба на строителни и дървени материали. Научете какво предлага нашата строителна борса на сайта ни.