ПлевенПлевенNew York Пон - Сб 10:00-18:00 +359-889-387-197 Mon - Fri 10:00-18:00 +34-354-5468-8
Email vaniovalkov@abv.bg

Строителна борса

Вълковстрой инженеринг ЕООД > Строителна борса

Строителна борса Вълковстрой Инженеринг предлага голямо разнообразие от висококачествени строителни материали на изгодни цени.

Какво ще откриете при нас?

За да отговорим на високите изисквания на своите клиенти, ние предлагаме богата гама от качествен дървен материал, необходим както за ремонт на покриви, така и груб строеж на сгради.

Дървеният материал, който предлагаме се съхранява в сухи, проветриви помещения, за да се съхранят качествата на материала. При нас можете да откриете: дъски (всякакви размери и сечения), импрегрирн дървен материал – греди, челни дъски (подходящи за покривни конструкции), летви, ламперия, ребра, колове, кофражни дъски и кофражна ламперия и други.

Разполагаме и с широк спектър от топлоизолации като фибран, стиропор, каменна и стъклена вата, които са едни от най-добрите материали, използвани при саниране на сгради.

Като компания, която има най-големи традиции в дистрибуцията и полагането хидроизолация, ние сме подбрали възможно най-качествените материали за хидроизолации и можем да ви предложим хидроизолационни материали от водещи фирми като Изомакс, Вълков Русе и други. Освен партньорството ни водещи български компании, ние сме директни вносители от Русия на качествени рулонни хидроизолации с различни технически характеристики.

Като строителна борса, която държи да предлага възможно най-много строителни материали на своите клиенти на едно място, Вълковстрой Инженеринг може да ви предложи още:

*висококачествени сухи строителни смеси от фирма Бонд 2001 – лепила за плочки, лепила за топлоизолация, гипсови шпакловки, цимент, лепила за камъни и зидария;

*профили и лепила за гипсокартон;

*рапидни винтове;

*строителна химия;

*поцинковани улуци;

*тухли, первази, пирони и други.

Вълковстрой Инженеринг разполага със собствен транспорт и можем да доставим всички строителни материали, от които се нуждаете до желания адрес.