Хидроизолация в Плевен

Хидроизолация в Плевен от Вълковстрой Инженеринг

Вълковстрой Инженеринг изпълнява хидроизолация в Плевен, Ловеч, Троян, Никопол, Пордим и други градове и населени места. В полагането на хидроизолация Вълковстрой Инженеринг има дългогодишен опит. През годините имаме положени над 600000м2 с различни изолационни системи. Хидроизолираме основи на сгради ,покриви, гаражи, басейни, цистерни, шахти и др.

Предлагаме следните видове хидроизолация:

Хидроизолация на плоски покриви с PVC мембрана – Хидроизолациите на покрив от PVC мембрани намират широко приложение в съвременното строителство. Подходяши са за хидроизолация на спортни зали, магазини, халета и други сгради с голяма площ. Механичните качеста които те притежават са UV защита и устойчивост на стареене.

Рулонна хидроизолация със рулонните материали на Хидромат ООД.Рулоните материали се вкарват от Русия и са с изключително високо качество.

Течна хидроизолация Плевен със системите на Изомакс
Течна хидроизолация със системите на Изомакс – Плевен
Течна хидроизолация със системите на Вълков Русе
Течна хидроизолация със системите на Вълков Русе

За всеки свой обект Вълковстрой  инженеринг даваме гаранция между 3 и 10 на години. Гаранцията зависи от вида на вложеният материал и вида на системата. Ако имате нужда от хидроизолация не се колебаите. Свържете се с Вълковстрой Инженеринг и ще Ви дадем компетентно решение на течащият покрив.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – СЪС СИГУРНОСТ ПОЛУЧАВАТЕ НАЙ-ДОБРОТО

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД реализираме успешно най-различни проекти от 2012 година, като се занимаваме основно със строителство на съоръжения и сгради, и строително-ремонтни дейности, включително и хидроизолация, както и с продажба на строителни, и дървени материали.

Разполагаме с две помещения, които образуват нашата складова база. Имаме помещение, което е склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, хидроизолация в най-различни видове и др.), и друго доста широко складово помещение с четири навеса за складиране на дървен материал.  Дървеният материал е под навеси на сухо.

Нашата визитка говори сама по себе си, когато става въпрос за хидроизолация на сгради, така и за други специализирани строителни услуги, и продукти. Доверете се на предлаганата от нас хидроизолация, защото това не е нещо, което трябва да се подценява.

Дори е точно обратното – всеки един от нас, който се е сблъсквал със строително-ремонтни процеси, знае много добре колко е важна качествената хидроизолация на един обект. Без подобна хидроизолация няма как хората в този обект да се чувстват спокойни и сигурно по всяко време.

Пределно ясно е, че ако имате нужда от ефективна и добра хидроизолация,  трябва да изберете специалисти, които знаят какво правят и са доказани в бранша. Екип, на който можете да се доверите за Вашата хидроизолация.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА

Хидроизолация Плевен 1
Хидроизолация Плевен – Професионален екип

Искаме да отбележим няколко важни факта, които ще Ви убедят, че ние сме правилният избор за онази хидроизолация, от която се нуждае Вашият дом или офис. Хидроизолация, която няма да Ви подведе.

Фирма “Вълковстрой инженеринг“ от април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Отделно, ние сме още:

 • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
 • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
 • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
 • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

Занимаваме се, както вече стана ясно, преимуществено със строителството на съоръжения и сгради, и строително-ремонтните дейности, включващи и хидроизолация. Ние разполагаме с невероятен екип, който се усъвършенства всеки ден. Екип, който трябва да изберете за Вашата хидроизолация.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – ЧРЕЗ НАС СИ ОСИГУРЯВАТЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Наши приоритети са доволните клиенти, квалифицираните кадри, проучване на пазара и работата с иновативни продукти и услуги. Имаме солиден опит, придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности в най-различни обекти. Често тези дейности са свързани и с хидроизолация.

Ние разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери, съобразени с геометрията на строителния обект. От 2013 година досега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции. Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Освен това, „Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект, било то хидроизолация на определени обекти, термоизолация, груб строеж, саниране на сгради или нещо подобно. Това е една от причините клиентите постоянно да се връщат при нас.

Доверете ни се, ако обектът Ви се нуждае от хидроизолация. Получавате хидроизолация, която в никакъв случай няма да Ви разочарова!

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Хидроизолация Плевен 2
Хидроизолация –  от 3 до 10 години гаранция

„Вълковстрой инженеринг“ изпълняваме хидроизолация  в Плевен, Ловеч, Троян, Никопол, Пордим и други градове и населени места. В полагането на хидроизолация притежаваме доста солиден опит. През годините имаме положени над 600000 м2 с различни изолационни системи. Правим хидроизолация на основи на сгради, но освен това извършваме още:

 • хидроизолация на покриви, на гаражи и басейни
 • хидроизолация  на цистерни
 • хидроизолация на шахти и други

Предлагаме следните видове хидроизолация:

 • Рулонна хидроизолация със рулонните материали на Хидромат ООД. Рулоните материали се вкарват от Русия и са с изключително високо качество.
 • Течна хидроизолация със системите на Вълков Русе

За всеки свой обект, “Вълковстрой  инженеринг” даваме гаранция между 3 и 10 на години. Гаранцията зависи от вида на вложеният материал и вида на системата. Ако имате нужда от хидроизолация не се колебайте!  Свържете се с нас и ние и ще Ви дадем компетентно решение на течащият покрив. Всяка хидроизолация е най-важната част от изпълнението на един строеж.

Добрата и качествено направена хидроизолация предпазва конструкцията на сградата със години. Фирма „Вълковстрой инженеринг“ е фирма с дългогодишен опит в хидроизолациите. Полагаме различни системи на хидроизолация в зависимост от предписанието на проектанта и с желанието на собствениците на жилищните сгради. Работим само с най-качествените продукти на пазара у нас, за да осъществим най-добрата хидроизолация.

Наши партньори са Изомакс – Байчев ЕООД, Вълков Русе, Хидромат ООД, ТКК България, Теразид ООД и други. Имаме опит в полагането на рулонни материли – Битопол, Воалит, Унифлекс Новаглас и други подобни. Имаме опит и в полагането на течни хидроизолационни системи – като Изомакс А , Изомакс Еласта, Течна гума. Ние от „Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от фирмата обект.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – УСЛУГИ, БОРСИ, БЛОГ, КОНТАКТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Поддържаме блог, от който можете да се информирате за последните новини, свързани с фирмата ни, както и да получите много полезна и интересна информация по различни теми, касаещи строителството.

На нашия сайт, изцяло във Ваш интерес, сме обособили отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – хидроизолация, ремонт на покриви, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти и мазилки. Можете да разгледате още и нашата строителна борса и борсата ни за дървен материал, както и част от реализираните от нас обекти, свързани и с хидроизолация.

Следете ни и във фейсбук, където постоянно поддържаме и актуализираме страницата си – като една модерна, иновативна и развиваща се компания, ние осъзнаваме все по-сериозното значение на социалните мрежи днес. Свържете се с нас, а висококвалифицираният ни и професионален екип ще свърши всичко останало по най-добрия начин и в най-кратките срокове!

Доверете се на „Вълковстрой инженеринг“ за най-ефективната и надеждна в дългосрочен аспект хидроизолация на Вашия обект!

Така със сигурност получавате най-доброто!

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – ЧРЕЗ НАС СИ ОСИГУРЯВАТЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – УСЛУГИ, БОРСИ, БЛОГ, КОНТАКТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ Още информация за: Хидроизолация на покрив Хидроизолация цени
 • Хидроизолация 1 Плевен
  Добра хидроизолация Плевен
Отдел строителни услуги: Ваньо Вълков Телефон: +359-889-387-197