Ремонт на покриви Плевен

Фирма Вълковстрой Инженеринг извършва ремонт на покриви в град Плевен и региона. Ремонта на покрива е най-важен. Покривът е петата фасада на всяка сграда и от това в какво състояние е и как се поддържа зависи дали домът или сградата, в която живеете ще е предпазена от атмосферни влияния, мухъл, течове и проблеми със стените.

Покривът предпазва сградата и осигурява уют и комфорт на живущите в нея и затова е добре да се проверява регулярно неговото състояние и ако се налага да се пристъпи към ремонт на покриви.

Ако и вашият покрив има нужда от ремонт, ние можем да ви бъдем от помощ! Фирма Вълковстрой Инженеринг извършва качествени ремонти на дървени конструкции, плоски, скатни и ламаринени покриви на територията на Плевен и региона.

Защо да изберете нашата фирма? Преди да започнем ремонта, наши служители ще дойдат на място, за да преценят щетите и ще ви предложат най-удачния за вас вариант. При желание от ваша страна, ремонтът може да бъде извършен по чертеж, изготвен от нашия инженер – конструктор или по ваши планове.

Материалите, с които се ремонтират покриви са доста, така че от вас зависи дали искате да работим с керамични и бетонни керемиди, битумни керемиди, рулонна хидроизолация (при плоски покриви) или естествен камък.

От Вълковстрой Инженеринг съветваме всички свои клиенти да се спрат на висококачествени материали, които имат и много по-дълъг експлоатационен живот. Премахването на старата конструкция от изгнили столици и покривни ребра е първият етап, с който започваме при ремонт на покриви. Ако се налага, можем да надградим с тухли и да изградим стомано бетонни трегери.

Ремонтът на покриви е много важен, ако искате да защитите сградата си с години напред. Затова не мислете дълго, а ни потърсете, ако ремонтът е наложителен и при вас.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛЕВЕН – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

Може би всеки от нас поне веднъж в живота си е имал вземане-даване с т.нар. строително-ремонтни дейности и по-конкретно – ремонт на покриви. Всеки ремонт на покриви е изключително важен – не поставяме под съмнение този факт. Затова е абсолютно необходимо, за Вашия ремонт на покриви, да се доверите на опитни и доказани професионалисти. На екип, който ще извърши нужния Ви ремонт на покриви по възможно най-качествения и сигурен начин. Само с така осъществения ремонт на покриви, Вие ще се чувствате напълно спокойни по всяко време.

Ремонт на покриви Плевен 1
Ремонт на покриви Плевен – строително ремонти дейности

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД съществуваме от 2012 година и сме преки наследници на фирма ЕТ „Изобор“. Занимаваме се със строителство на съоръжения и сгради и строително-ремонтни дейности, включително и ремонт на покриви, както и с продажба на строителни, и дървени материали. В складовата ни база разполагаме с две помещения – едното е склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.), а другото е широко складово помещение с 4 навеса за складиране на дървен материал.  Дървеният материал е под навеси на сухо.

Независимо дали имате нужда от ремонт на покриви или някаква друга строителна услуга, ние от „Вълковстрой инженеринг“ винаги сме насреща! Можете да ни се доверите безусловно за Вашия ремонт на покриви – нашата визитка респектира.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ РЕСПЕКТИРА

Ние сме:

  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
  • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
  • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

Тези факти са достатъчно показателни за това, че трябва изберете нас за Вашия ремонт на покриви. Защото нашият ремонт на покриви гарантира дългосрочни позитивни резултати. Фирма “Вълковстрой инженеринг“ от април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Основната ни дейност е строителството на съоръжения и сгради и строително-ремонтните дейности, включително и ремонт на покриви. Ние разполагаме с инженерен състав и с технически ръководител, невероятни специалисти в строително-ремонтните работи, специалисти в покривните конструкции (касаещи и всеки един ремонт на покриви), покривните изолации, грубия строеж, санирането и реновиране на сгради, шофьор и общи работници.

 

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛЕВЕН – НИЕ СМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Ремонт на покриви Плевен 2
Ремонт на покриви Плевен – Производство и монтаж

„Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект, било то ремонт на покриви, груб строеж, саниране на сгради или нещо подобно. Това ни прави фактор в строителната среда. Опитът ни е придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности, като ремонт на покриви, в  училища, малки и големи предприятия, складови помещения, къщи, офиси, магазини и много други. Наши приоритети са доволните клиенти, квалифицираните кадри, проучване на пазарните ценови нива и работа с иновативни продукти и технологии в бранша.

Разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери, съобразени с геометрията на строителния обект. От 2013 година досега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции. Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Доверете ни се – Вашият ремонт на покриви се нуждае точно от нас!

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛЕВЕН – ИЗБЕРЕТЕ НАС

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ извършваме ремонт на покриви в град Плевен и региона. Вече споменахме колко важно е всеки един ремонт на покриви да бъде осъществен по възможно най-ефикасния и сигурен начин. Именно по този начин извършваме ремонт на покриви в нашата фирма.

Покривът е петата фасада на всяка една сграда – затова е важно на кого ще се доверите за нужния Ви ремонт на покриви. Покривът предпазва сградата и осигурява уют, спокойствие и комфорт на живущите в нея и затова е добре да се проверява регулярно неговото състояние и, ако се налага, да се пристъпи към ремонт на покриви.

„Вълковстрой инженеринг“ извършваме различни видове ремонт на покриви –  на дървени конструкции, плоски и скатни покриви. Правим още ремонт на покриви от ламарина на територията на Плевен и региона. Нашите предимства са много – специално, когато говорим за ремонт на покриви. Всеки ремонт на покриви, извършен от нас, няма да Ви разочарова.

Преди да започнем въпросния ремонт на покриви, наши служители ще дойдат на място, за да преценят щетите и да Ви предложат най-удачния за Вас вариант. При желание от Ваша страна, необходимият Ви ремонт на покриви може да бъде извършен по чертеж, изготвен от нашия инженер – конструктор или по Ваши планове. Материалите, с които се извършва ремонт на покриви са доста. Изцяло от Вас зависи дали при съответния ремонт на покриви искате да работим с керамични и бетонни керемиди, битумни керемиди, рулонна хидроизолация (при плоски покриви) или естествен камък.

Ние съветваме всички наши клиенти да се спрат на висококачествени материали, които имат и много по-дълъг експлоатационен живот – това е особено важно, ако искате ефикасен ремонт на покриви. Премахването на старата конструкция от изгнили столици и покривни ребра е първият етап, с който започваме при ремонт на покриви. Ако се налага, можем да надградим с тухли и да изградим стомано-бетонни трегери.

Изберете „Вълковстрой инженеринг“ за Вашия ремонт на покриви!

 

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛЕВЕН – ОЩЕ ОТ НАШАТА ФИРМА И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

На сайта ни, изцяло за Ваше улеснение и удобство, сме обособили отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – ремонт на покриви, хидроизолация, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти и мазилки. Можете да разгледате още нашата строителна борса и борсата ни за дървен материал, както и част от реализираните от нас обекти, свързани и с ремонт на покриви.

Разполагаме и с блог, от който можете да се информирате за последните новини, свързани с фирмата ни, както и да получите много полезна и интересна информация по различни теми, касаещи строителството.

Следете ни и във фейсбук! Свържете се с нас, изберете качеството!

Доверете се на „Вълковстрой инженеринг“ за най-ефективния и сигурен ремонт на покриви!

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛЕВЕН И ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ПЛЕВЕН ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ РЕСПЕКТИРА

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – НИЕ СМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – ИЗБЕРЕТЕ НАС

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – ОЩЕ ОТ НАШАТА ФИРМА И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Още информация за:

Фирма за ремонт на покриви

Ремонт на покриви цени

  • Ремонт на покриви Плевен 1
    Най-добрите ремонти на покриви Плевен
Телефон: +359-889-387-197 Имейл: vanyovalkov@gmail.com