Пон - Сб: 10:00-18:00     Строителство: 0889 387 197     Склад: 0888 374 730

Строителни услуги

Вълковстрой Инженеринг ЕООД е компания, която се развива успешно в областта на строителството, ремонтните и довършителни дейности.
Строителните услуги, които предлагаме са: груб строеж, кофражни и армировъчни дейности, саниране на сгради, ремонт и изграждане на нови покривни конструкции, хидроизолация на сгради и съоръжения.

Нашата политика
От самото си създаване до днес, фирмата ни следва политика на коректност, качествена работа и предаване на обектите в срок.
За нас е важно клиентите ни да останат доволни от нашата работа и сме горди от факта, че ни приемат с доверие и ни препоръчват като фирма, на която може да се разчита.

Основната ни цел
Вълковстрой Инженеринг ЕООД е основана, за да бъде от помощ на всеки свой клиент, който се нуждае от качествени строителни услуги. За нас няма малък или голям обект, защото смятаме, че всеки обект е важен.
За да отговорим на високите стандарти и за да задоволим желанията на своите клиенти ние не правим компромиси нито с качеството на влаганите строителни материали, нито с изпълнението на поетите си ангажименти.

Екип
Ние сме строители! И като такива сме наясно, че строителните и ремонтите дейности, които извършваме ще останат след нас и тъкмо обектите, по които сме работили ще са нашата визитна картичка. Затова сме подбрали изпитани и доказали се професионалисти, които могат да се справят и с най-трудната задача перфектно. Освен с квалифицирани строители, ние разполагаме и с технически ръководител, строителен инженер, координатор по безопасност и здраве.
Ние гарантираме за всеки изпълнен от нас обект!

обект в с. Садовец

Хидроизолация

Хидроизолация в Плевен от Вълковстрой Инженеринг

Ремонт на покриви Плевен

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви в Плевен от Вълковстрой Инженеринг

Груб строеж

Груб строеж

Вълковстрой Инженеринг изпълнява груби строежи в Плевен и региона.

Саниране на сгради

Саниране на сгради

Саниране на сгради от Вълковстрой Инженеринг

Вътрешни ремонти

Вътрешни ремонти

Вътрешни ремонти от Вълковстрой Инженеринг

поставяне на мазилки

Мазилки

Вълковстрой Инженеринг има високо квалифицирани работници за полагане на всички видове мазилка

Услуги със строителна механизация

Услуги с мини багер
Услуги със самосвал до 3,5 тона
Услуги с самосвал с кран до 12 тона