Саниране на сгради

Вълковстрой Инженеринг извършва саниране на сгради в град Плевен и региона. Саниранто на сгради се състои от цялостна обработка на основата на стрените, полагане на екструдиран или екструдиран полистирол ( ЕPS или XPS) по тях , след това се изпълняват следните операции- дюбелиране, полагане на мрежа и най накрая се полага минерална мазилка.
Сменя се покривната изолация на сградата. Там също се прави топлоизолация след което се полага хидроизолация на един или два пласта. Дограмите се сменят.

 

 

САНИРАНЕ – ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ СМЕ ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 

САНИРАНЕ И ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

Саниране 1
Саниране –  Изберете нас!

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД сме в бранша от 2012 година – ние сме от онези професионалисти, на които можете да се доверите. Основното, с което се занимаваме е строителство на съоръжения и сгради, и строително-ремонтни дейности, включително и саниране. Продаваме още дървен материал и различни строителни материали.

Имаме складовата база. Тя е съставена от две помещения. Едното от тях е склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.), а другото е складово помещение, което е доста широко, и има четири навеса за складиране на дървен материал.

Нашата визитка със сигурност е достатъчно показателна и ще Ви накара да се доверите на качественото саниране на сградата Ви, което винаги можем да извършим. Защото без саниране, трудно бихме могли да си представим как ще се чувстваме спокойно и комфортно в дома или офиса си.

В този ред на мисли, вероятно поне веднъж досега сте се сблъсквали с т.нар. строителни дейности и услуги, касаещи различни сгради (домове, офиси, жилищни блокове, обществени сгради). Следователно знаете какво представлява процесът саниране.

Всяко саниране, независимо от вида на конкретната сграда, има основополагащо значение за това как ще изглежда тя и колко надеждна ще бъде в дългосрочен аспект.

Ако искате сградата, която в която живеете или работите да бъде гаранция за Вашия уют, със сигурност на нея й е необходимо най-доброто саниране.

Саниране, извършено от професионален екип. Саниране, на което можете да се доверите.

 

САНИРАНЕ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

Ние сме:

  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
  • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
  • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

Имате нужда от саниране на Вашия дом, офис или друга сграда? Саниране, което е гаранция за положителните резултати в дългосрочен аспект? Изберете „Вълковстрой инженеринг“ – всяко саниране, направено от нас, е нещо, което си заслужава и в което можете да бъдете сигурни по всяко време.

В допълнение на горепосочените факти, от април 2016 година, ние сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Извършваме, както вече стана ясно, саниране на най-различни сгради, занимаваме се основно със строително-ремонтни дейности и строителство на съоръжения, и сгради. За нас работят специалисти със солидна експертиза в покривните конструкции, покривните изолации, грубия строеж, саниране и реновиране на сгради. Разполагаме с инженерен състав, шофьор и общи работници.

 

САНИРАНЕ – ИЗБЕРЕТЕ НАС И ЩЕ ОСТАНЕТЕ ОЧАРОВАНИ ОТ КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ

Разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери, съобразени с геометрията на строителния обект. От 2013 година досега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции. Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Всички тези факти означават едно – че трябва да се доверите на нашето саниране!

Осъществили сме множество строително – ремонтни дейности и услуги, като саниране, в  училища, малки и големи предприятия, складови помещения, къщи, офиси, магазини и много други. За нас основен приоритет са доволните клиенти, постоянното обучение на кадрите ни, познаването на пазара и работата с модерни и иновативни технологии, и продукти.

В допълнение на всичко посочено досега –„Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект, било то ремонт на покриви, груб строеж, саниране на сгради, полагане на мазилки или нещо подобно.

 

САНИРАНЕ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – БЕЗУПРЕЧНО КАЧЕСТВО И ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Саниране 2
Саниране – ползи

Вълковстрой Инженеринг извършваме саниране на сгради в град Плевен и региона. Всяко саниране на сгради се състои от цялостна обработка на основата на стените, полагане на екструдиран или екструдиран полистирол ( ЕPS или XPS) по тях. След това, при традиционното саниране, се изпълняват следните операции- дюбелиране, полагане на мрежа и най накрая се полага минерална мазилка. Сменя се покривната изолация на сградата. Там също се прави топлоизолация след което се полага хидроизолация на един или два пласта. Дограмите се сменят.

Ползите от нашето саниране са много. Обновяването на сградите или така нареченото саниране представлява полагане на топлоизолационна система с дебелина по изчисления – топлотехническо оразмеряване. Топлотехническото оразмеряване се прави безплатно от фирма „Вълковстрой инженеринг“, ако се сключи договор за саниране след това. Всяко саниране ние извършваме от скеле. Фирмата разполага с необходимите кадри за извършване на саниране на жилищни сгради, обществени сгради, домове и др.

В топлоизолационните системи, пряко касаещи процеса на саниране, се предвиждат следните видове работи: очукване на основата, грундиране с дълбокопроникващ грунд, полагане на ЕPSF (стиропор) или каменна вата, дюбелиране, полагане на мрежа, шпакловане с циментова шпакловка и за финал –  полагане на структурна или силиконова мазилка с цел предпазване на предходните слоеве и естетически завършен вид. При едно саниране се предвиждат и смяна на дограмата и съпътстващите с нея работи като обръщане на прозорци .

Извършеното от нас саниране има още две много сериозни преимущества. На първо място, това саниране спестява разходи за отопление. С едно саниране коефициента на топлопреминаване през една стена се намалява в пъти. Което означава, че разходите за отопление значително падат. Друг плюс е естетическата красота на завършения вид на конструкцията, която е била предмет на саниране.

 

САНИРАНЕ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ние актуализираме постоянно блога ни, в който има какво важни новини за нашата фирма, така и не по-малко важна и интересна информация, свързана с бранша, в който се подвизаваме.

Разполагаме още с отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – саниране на сгради, хидроизолация, груб строеж, ремонт на покриви, вътрешни ремонти и мазилки. Имате възможността да разгледате още нашата строителна борса, и борсата ни за дървен материал. Не пропускайте да хвърлите едно око и на реализираните от нас обекти, включително свързани с услугата саниране.

Следете ни и във фейсбук! Свържете се с нас за най-доброто саниране на сгради!

Надеждно в дългосрочен аспект саниране на сгради, извършено от истински професионалисти!

 

САНИРАНЕ И ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
САНИРАНЕ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
САНИРАНЕ – ИЗБЕРЕТЕ НАС И ЩЕ ОСТАНЕТЕ ОЧАРОВАНИ ОТ КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ
САНИРАНЕ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – БЕЗУПРЕЧНО КАЧЕСТВО И ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
САНИРАНЕ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Още информация за:

Саниране цени

Саниране на къща

 

  • Саниране 1
    Техники на саниране

Телефон: +359-889-387-197
Имейл: vanyovalkov@gmail.com