Мазилки

Мазилките се разделят в зависимост от предназначението им на: вътрешни и външни.
Вътрешните мазилки се използват за изправяне на тухлени и стоманобетонови стени. Изпълняват се от варо-циментов разтвор.

Външните мазилки биват два модела: Варови мазилки- където първо се прави изравнителната хастарна мазилка а след това гладката финишна мазилка.

Мазилки след полагане на топлоизолационна система:Силикатна, Полимерна и Силиконова мазилка. При този тип мазилки има различни начини за полагане – драскана мазилка и въртяна мазилка.

Фирма Вълковстрой Инженеринг има високо квалифицирани работници за полагане на всички видове мазилка. Фирмата разполага и със машина за тониране на мазилки.

МАЗИЛКИ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ ОТ ОПИТНИ И ДОКАЗАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

МАЗИЛКИ И ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Мазилки 1
Мазилки – Разнообразие и достъпни цени

Има най-различни мазилки, които се използват в строително-ремонтните процеси. Но въпреки тяхната разнородност, има едно нещо, което ги обединява – без качествени и надеждни мазилки, тези процеси биха били на практика невъзможни за осъществяване.

За да не стават такива е необходимо, за полагането на Вашите мазилки, да изберете опитни и доказани специалисти в бранша. Екип, който разбира от мазилки и знае как да ги положи по сигурен начин. Защото, ако въпросните мазилки не бъдат направени така, няма как бъдете спокойни.

Подобен екип сме фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД – преки наследници на фирма ЕТ „Изобор“, ние предлагаме своите услуги и продукти на пазара от 2012 година. Основната ни дейност е строителство на съоръжения и сгради, и строително-ремонтни дейности. Продаваме още строителни и дървени материали. Полагаме и най-различни мазилки.

В складовата ни база разполагаме с две помещения. Имаме склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.). Стопанисваме и широко складово помещение с 4 навеса за складиране на нашия дървен материал, който също предлагаме.

Ако трябва непременно да положим мазилки на Ваш обект, или пък Ви е необходима друга строително-ремонтна услуга, или строителен материал, винаги можете да разчитате на нашия екип. Визитката ни със сигурност не е случайна и е доказателство за това, че трябва да ни се доверите при избора на най-подходящите за Вас мазилки.

МАЗИЛКИ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ АСБОЛЮТНО БЕЗУСЛОВНО

Ние от фирма „Вълковстрой инженеринг“ сме:

  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
  • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
  • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

Наред с всичко това, фирма “Вълковстрой инженеринг“ от април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Убедени сме, че гореспоменатите факти са солидно доказателство за това колко качествено и професионални работим, правейки ремонти на покриви или полагайки нужните Ви мазилки. Ние не правим компромиси с качеството, независимо дали става въпрос за мазилки, дървен материал или някоя строителна услуга.

В зависимост от нуждите и предпочитанията на клиентите, ние полагаме най-качествените и надеждни мазилки. Занимаваме се основно със строителството на съоръжения и сгради, и строително-ремонтните дейности. Разполагаме с изключително кадърен екип, готов постоянно да се учи и развива – екип, който ще положи необходимите Ви мазилки по най-добрия начин.

 

МАЗИЛКИ – ГАРАНТИРАМЕ ВИ НАЙ-ДОБРОТО

Няма значение дали става въпрос за положени мазилки, груб строеж или саниране, например – ние от „Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект – това е поредното ни предимство, което ни прави сериозен фактор в строителната среда.

Ние сме извършили доста строително – ремонтни дейности в  училища, малки и големи предприятия, складови помещения, къщи, офиси, магазини и много други. Често тези дейности са били свързани и с различни мазилки. Обръщаме сериозно внимание и на квалификацията на кадрите ни, проучването на пазара, както и работата с иновативни и модерни продукти, и технологии.

Разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери. От 2013 година досега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции. Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Избирайки нашите мазилки, Вие си гарантирате дългосрочен комфорт. Защото ние никога не правим компромиси с качеството, независимо дали става въпрос конкретно за мазилки, дървен материал, ремонт на покриви или нещо друго като услуга и продукт, което предлагаме.

МАЗИЛКИ ОТ НАС – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ, ОТЛИЧНИ ЦЕНИ И ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Мазилки 2
Мазилки – Изберете нас!

Нашите мазилки се разделят в зависимост от предназначението им на: вътрешни и външни.
Вътрешните мазилки се използват за изправяне на тухлени и стомано-бетонови стени. Тези мазилки се изпълняват от варо-циментов разтвор.  Външните мазилки биват два модела: Варови мазилки – тук първо се прави изравнителната, хастарна мазилка, а след това гладката финишна мазилка.

Имаме и мазилки след полагане на топлоизолационна система:

  • Силикатни мазилки
  • Полимерни мазилки
  • Силиконови мазилки

При този тип мазилки има различни начини за полагане – драскана мазилка и въртяна мазилка. Фирма Вълковстрой Инженеринг има високо квалифицирани работници за полагане на всички видове мазилка. Фирмата разполага и със машина за тониране на мазилки.

 

 

МАЗИЛКИ – ОЩЕ ОТ НАС И ФИНАЛ

На сайта ни, имате възможността по всяко време да разгледате още нашата още нашата строителна борса и борсата ни за дървен материал, както и част от реализираните ни обекти, свързани и с вече положени по най-ефикасния начин от нас мазилки.

Създали сме и отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – мазилки, хидроизолация, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти и ремонт на покриви. Услуги, които Ви гарантират комфорт и спокойствие.

Поддържаме и блог, в който има много интересна, разнородна и полезна информация, касаеща строителството, както и новини, свързани с нашата фирма.

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, ние от „Вълковстрой инженеринг“ осъзнаваме много добре колко важно е значението на социалните мрежи в нашето динамично ежедневие. Затова ни следете ни във фейсбук – специално за Вас, отново изцяло за Ваше улеснение и удобство, актуализираме постоянно страницата си.

Няма да се изненадаме, ако именно тук откриете необходимия Ви материал от нашата строителна борса или борса за дървен материал, или пък забележите завършен от нас обект (с положени мазилки, например), който е гаранция за доволни клиенти.

Свържете се с нас, изберете най-качествените мазилки на конкурентни и изгодни цени! Това са мазилки, на които можете да се доверите безусловно, защото екипът, който ги полага, е екип от опитни и доказани професионалисти – специалисти в строителния бранш.

Доверете се на „Вълковстрой инженеринг“, ако имате нужда от извършване на строително-ремонтни дейности или някакъв материал, свързан с тях!

Всички мазилки на нашата фирма, както и останалите ни услуги/продукти означават само едно – качество и надеждност!

МАЗИЛКИ И ФИРМА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
МАЗИЛКИ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ АСБОЛЮТНО БЕЗУСЛОВНО
МАЗИЛКИ – ГАРАНТИРАМЕ ВИ НАЙ-ДОБРОТО
МАЗИЛКИ ОТ НАС – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ, ОТЛИЧНИ ЦЕНИ И ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
МАЗИЛКИ – ОЩЕ ОТ НАС И ФИНАЛ

Още информация за:
Декоративни мазилки
Силиконова мазилка

 

  • Мазилки 1
    Мазилки - иновации

Отдел строителни услуги: Ваньо Вълков
Телефон: +359-889-387-197