Груб строеж

Вълковстрой Инженеринг изпълнява груби строежи в Плевен и региона.
Грубия строеж включва изкопни работи, кофражни бетонови и армировъчни работи и зидария.
Ние работим с профeсионалисти във сферата на грубия строеж под ръководството на технически ръководители.

Грубия строеж това е основата на една сграда. В него се включват така наречените нулеви цикли-изкопно земно работи. Кофражни работи-направа на кофраж на колони, пояси кофраж на плоча, кофраж на основи. Бетонови и арматурни работи. Зидарии- зидарията може да е каммена, тухлена, с газобетонни блокове (Итонг).
Вълковстрой Инженеринг е фирма със специалисти в сферата на грубия строеж. Разполагаме с опитни кофражисти, арматуристи и бетонджии и зидари.
Ако грубия строеж е изпълнен качествено довършителните работи след това се изпълняват много по лесно и бързо.

Прочетете повече и за другите услуги, които предлагаме тук: саниране, топлоизолация.

     

Груб строеж – същност и значение

Груб строеж наричаме основата или конструкцията на дадена сграда. В него най-общо се съдържат изкопът, както и останалите елементи, които са нужни, за да започне същинският строеж. От изключително голямо значение е всеки груб строеж да бъде извършен максимално качествено и ефективно. Това ще забърза и улесни доста последващите довършителни работи по съоръжението. По-надолу ще поговорим малко повече за етапите, които са част от стандартния груб строеж, както и за аспекта „груб строеж цена“. В допълнение, ще разберете защо услугите на Вълковстрой Инженеринг са най-добрата опция за вас, когато става въпрос за извършване на груб строеж Плевен.

 

 

Груб строеж – основните етапи, от които се състои

Груб строеж цена
Груб строеж – цена

Три са основните етапи, от които се състои всеки груб строеж. Това са именно изкопните работи, кофражните, бетоновите и арматурните работи, както и зидарията. Ето какво трябва да знаете за споменатите етапи:

  • етапи на груб строеж: изкопни работи – няма как даден груб строеж да не започне с изкопните работи. Трябва да се направят внимателни разчети относно дълбочината и размера на самия изкоп. Разчети, които да бъдат съобразени с фактори като спецификата на релефа около строителната площадка, подземните води, съседните сгради и т.н. В рамките на тази дейност от цялостния груб строеж на сградата е важно да вземат участие висококвалифицирани и опитни специалисти в сферата, които са наясно с всички тънкости около строежа на дадена сграда и нейното взаимодействие с външните фактори.
  • етапи на груб строеж: кофражни, бетонови и арматурни работи – след правенето на изкопа, обикновено съответният груб строеж продължава с кофражни работи. В това число изработка на кофраж на колони, на плочи и на основи. Трябва прецизно да се определят количествата бетон, необходими за плочи, греди, стълбища, колони и т.н. Що се отнася до арматурата, тя бива предварително изготвяна от професионалисти в арматурен двор. На място се извършва единствено т.нар. „връзване“ на арматурата.
  • етапи на груб строеж: зидария – процесът по груб строеж завършва със зидарията. При нея отделните съставни елементи се нареждат един върху друг и в повечето случаи се свързват с хоросан. В зависимост от изискванията и предпочитанията на клиента, зидарията би могла да е няколко вида. Въпросната класификация се прави на база използваните материали, като се среща каменна зидария, тухлена зидария и такава с газобетонни блокове.

 

 

Информация за аспекта „груб строеж цена“

Груб строеж Плевен
Груб строеж – Плевен

Продължаваме с полезна информация относно аспекта „груб строеж цена“. Истината е, че на пазара съществуват множество строителни фирми, които предоставят на своите клиенти разнообразни оферти за груб строеж, цената за които е доста различна. За да изберете най-изгодната за груб строеж цена, трябва да сте наясно, че тя се формира на базата на редица фактори. В това число е и местоположението на съответния парцел – със сигурност в планински район предлаганата ви за груб строеж цена ще бъде доста по-висока от същата за равнинен район с безпроблемен достъп. От значение е също самата структура на сградата и нейните особености, както и материалите, които ще се използват в отделните етапи на въпросния груб строеж.

Когато правите сравнение на различни оферти за груб строеж, цената и качеството са двата аспекта, межди които е най-добре да се търси оптималното съотношение. Прекалено ниска за груб строеж цена, която не отговаря на пазарните тенденции и конкурентната логика, е твърде вероятно да означава нискокачествено изпълнение, водещо до сериозни бъдещи последствия за вас. От друга страна, някои търговци повишават необосновано предлаганата за груб строеж цена на своите клиенти, ощетявайки ги по този начин във финансов аспект. Така че е важно да бъде търсен балансът, при който ще получите желаното за грубия строеж качество при възможно най-ниски разходи.

 

 

Груб строеж Плевен – защо да изберете фирма Вълковстрой Инженеринг?

Вълковстрой Инженеринг е фирма, основана през 2012 година и занимаваща се със строителство на различни сгради и съоръжения, както и с търговия на строителни и дървени материали. Ние изпълняваме груби строежи за своите клиенти на територията на Плевен и региона. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на нашия екип, когато става въпрос за груб строеж Плевен:

Груб строеж
Груб строеж – доверете се на нас!

Груб строеж Плевен от Вълковстрой Инженеринг: Професионалисти с богат опит – екипът на Вълковстрой Инженеринг се състои от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферата на строителството. В това число дългогодишни кофражисти, арматуристи, бетонджии и зидари. Доверявайки се на нашата фирма, можете да бъдете сигурни, че ще ви бъдат предоставени услуги за груб строеж Плевен с оптимално качество, които гарантират здравината, устойчивостта и отличните характеристики на бъдещата ви сграда.

Груб строеж Плевен от Вълковстрой Инженеринг: Първокласни материали – материалите, използвани за всеки един осъществяван от нас груб строеж Плевен, са най-добрите, които могат да се открият на пазара. Работим с водещи производители и вносители на строителни материали, които са доказали качеството и надеждността на своите продукти. Продукти, които носят желаните резултати при изграждане на сгради и конструкции, и същевременно запазват първоначалното си състояние за дълъг период от време.

Груб строеж Плевен от Вълковстрой Инженеринг: Конкурентни за груб строеж цени – Вълковстрой Инженеринг е в състояние да ви предостави най-конкурентните цени за груб строеж Плевен. Цени, които от една страна са съобразени с пазарните тенденции в страната и региона, а от друга – дават възможност да се извърши груб строеж Плевен с изискваното от клиента качество и прецизност.

Груб строеж Плевен от Вълковстрой Инженеринг: Гъвкавост и съобразяване с клиентските предпочитания – ние от Вълковстрой Инженеринг сме максимално коректни към клиента и се съобразяваме с всички негови изисквания и предпочитания по отношение на заявения груб строеж Плевен. Предварително ще направим необходимите консултации с вас, за да сме наясно как точно желаете да изглежда и какви характеристики трябва да притежава бъдещата ви сграда. След това ще изготвим проект за груб строеж, отговарящ на желанията ви и превръщащ в реалност идеите и плановете, с които сте дошли при нашия екип.      


Груб строеж – същност и значение
Груб строеж – основните етапи, от които се състои
Информация за аспекта „груб строеж цена“
Груб строеж Плевен – защо да изберете фирма Вълковстрой Инженеринг?

 

Телефон: +359-889-387-197
Имейл: vanyovalkov@gmail.com