Топлоизолация

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДЕМ

 

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

Топлоизолация 1
Топлоизолация – Изберете нас!

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД реализираме успешно най-различни проекти вече 7 години, като се занимаваме основно със строителство на съоръжения и сгради, и строително-ремонтни дейности, включително и топлоизолация, както и с продажба на строителни, и дървени материали.

Имаме помещение, което е склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, хидроизолация в най-различни видове и др.), и друго доста широко складово помещение с 4 навеса за складиране на дървен материал.  Дървеният материал е под навеси на сухо. Всъщност, тези две помещения образуват нашата складова база. Нашата визитка е достатъчно красноречива както, когато става въпрос за топлоизолация на сгради, така и за други специализирани строителни услуги, и продукти. Доверете се на предлаганата от нас топлоизолация, защото това не е нещо маловажно.

Дори напротив. Всеки от нас се е сблъсквал със строително-ремонтни дейности и знае много добре колко е важна качествената топлоизолация на един обект. Без подобна топлоизолация няма как живущите да бъдат сигурни и спокойни, и да се чувстват комфортно.

Сами разбирате колко е важно, ако имате нужда от ефективна и добра топлоизолация, да изберете хора, които знаят какво правят и са специалисти в бранша. Екип, на който можете да се доверите за Вашата топлоизолация.

 

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НИЕ СМЕ ДОКАЗАНИ И ОПИТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Държим да представим на Вашето внимание някои важни факти, които ще Ви убедят, че ние сме правилният избор за онази топлоизолация, от която се нуждае Вашият дом или офис. Топлоизолация, която няма да Ви разочарова.

Фирма “Вълковстрой инженеринг“ от април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Освен това, ние сме още:

  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
  • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
  • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

Основната ни дейност вече стана ясно каква е: строителството на съоръжения и сгради, и строително-ремонтните дейности, включващи и топлоизолация. Ние разполагаме с невероятен екип, който постоянно се развива. Екип, който трябва да изберете за Вашата топлоизолация.

 

 

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – ИЗБЕРЕТЕ НАС, ОСИГУРЕТЕ СИ ПОСТОЯНЕН КОМФОРТ

Топлоизолация 2
Топлоизолация – Доволни клиенти

Ние разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери, съобразени с геометрията на строителния обект. От 2013 година досега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции. Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Освен това, „Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект, било то топлоизолация на определени обекти, хидроизолация, груб строеж, саниране на сгради или нещо подобно. Това е една от причините клиентите постоянно да се връщат при нас.

Наши приоритети са доволните клиенти, квалифицираните кадри, проучване на пазара и работата с иновативни продукти и услуги. Имаме солиден опит, придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности в най-различни обекти. Често тези дейности са свързани и с топлоизолация.

Доверете ни се, ако обектът Ви се нуждае от топлоизолация. Получавате топлоизолация, която означава качество и надеждност!

 

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НИЕ НИКОГА НЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ С КАЧЕСТВОТО

В полагането на топлоизолация притежаваме дългогодишен опит. Ние никога не правим компромиси с качеството както на извършваната от нас топлоизолация. Това се отнася и за всички останали услуги/продукти, различни от топлоизолация, които реализираме/предлагаме.

За всеки свой обект, “Вълковстрой  инженеринг” даваме гаранция между 3 и 10 на години. Гаранцията зависи от вида на вложеният материал и вида на системата.
Ако имате нужда от топлоизолация, въобще не се колебайте!  Свържете се с нас и ние и ще Ви дадем компетентно решение за необходимата Ви топлоизолация, хидроизолация, ремонт на покриви, вътрешни ремонти и други сходни дейности. Ефикасната и добре реализирана топлоизолация е най-важната част от изпълнението на един строеж, защото всяка една сграда трябва да бъде добре топлоизолирана. Ясно е, че това може да стане само и единствено с качествено осъществена топлоизолация.

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ е фирма с дългогодишен опит, когато става въпрос за топлоизолация. Полагаме различни системи на топлоизолация в зависимост от предписанието на проектанта и с желанието на собствениците на жилищните сгради. Работим само с най-качествените продукти на пазара у нас, за да осъществим най-добрата топлоизолация за Вас. Онази топлоизолация, в която не бива да се съмнявате.

Ние извършваме и саниране на сгради в град Плевен и региона – то също е свързано с топлоизолация. Санирането на сгради се състои от цялостна обработка на основата на стените, полагане на екструдиран или екструдиран полистирол ( ЕPS или XPS) по тях, след това се изпълняват следните операции – дюбелиране, полагане на мрежа и най накрая се полага минерална мазилка. Сменя се покривната изолация на сградата. Там също се прави топлоизолация след което се полага хидроизолация на един или два пласта. Дограмите се сменят.

 

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – НАШИТЕ УСЛУГИ, ДРУГИ ОПЦИИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Разполагаме и със специален блог – препоръчваме Ви да не пропускате да разгледате интересната и не по-малко полезна информация в него.

Можете да разгледате още нашата строителна борса и борсата ни за дървен материал, както и част от реализираните от нас обекти, свързани и с топлоизолация. На сайта ни, изцяло за Ваше улеснение и удобство, сме обособили отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – топлоизолация, хидроизолация, ремонт на покриви, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти и мазилки.

Следете ни и във фейсбук, където постоянно поддържаме и актуализираме страницата си – като една модерна, иновативна и развиваща се компания, ние осъзнаваме значението, което придобиват социалните мрежи в съвремието ни. Свържете се с нас, а висококвалифицираният ни и изключително професионален екип ще направи необходимата Ви топлоизолация по възможно най-добрия начин!

Доверете се на „Вълковстрой инженеринг“ за най-ефективната и сигурна топлоизолация на Вашия обект! С направената от нас топлоизолация Вие си гарантирате комфорт! Това е топлоизолация, на която можете да се доверите безусловно.

Изберете „Вълковстрой инженеринг“ – ние няма да Ви подведем!

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НИЕ СМЕ ДОКАЗАНИ И ОПИТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – ИЗБЕРЕТЕ НАС, ОСИГУРЕТЕ СИ ПОСТОЯНЕН КОМФОРТ
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НИЕ НИКОГА НЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ С КАЧЕСТВОТО
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – НАШИТЕ УСЛУГИ, ДРУГИ ОПЦИИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Още информация за:
Топлоизолация цени
Външна топлоизолация

 

  • Топлоизолация 1
    Всичко за топлоизолацията