За нас

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД е основана през 2012 година и е пряк наследник на фирма ЕТ „Изобор“. Фирмата се занимава със строителството на съоръжения и сгради и строително-ремонтните дейности както и с продажба на строителни и дървени материали.

Във складовата ни база разполагаме с две помещения – строителна борса (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.), а другото широко складово помещение с 4 навеса за складиране на дървен материал. Дървеният материал е под навеси на сухо.

Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо строителни смеси и хидроизолационни смеси.

Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали.

Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България.

Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България.

Дървеният материал е от много широка гама – кофражни дъски, греди-във всякакъв размер-греди дълги на 3 , 4 и 5 метра както и по размери на клиента. Ламперия (сачак), дюшеме, летви, сухи талпи и калибровани дъски на всякакви размери.  Дървеният материал е под навеси на сухо.

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД произвежда кучешки колиби  в различни размер.

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД  от Април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Основната дейност на фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД  е строителството на съоръжения и сгради и строително-ремонтните дейности. Фирмата разполага с инженерен състав и с технически ръководител, специалисти във строително-ремонтните работи, специалисти във покривните конструкции, покривните изолации, грубия строеж, санирането и реновиране на сгради, шофьор и общи работници. Фирмата дава гаранция за всеки изпълнен от нея обект , което я прави фактор в строителната среда.

Строителният ни опит е придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности в  училища, малки и големи предприятия, складови помещения, къщи, офиси, магазини и др. Наши приоритети са доволните клиенти, квалифицираните кадри, проучване на пазарните ценови нива и работа с иновативни продукти и технологии в бранша. Разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери съобразени с геометрията на строителния обект. От 2013 година до сега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции.

Удостоверение за добро изпълнение – община Ловеч

Удостоверения от КСБ:

– Първа група строежи от втора до пета категория;
– Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Сертификати