Пон - Сб: 10:00-18:00      +359 889 387 197

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД е основана през 2012 година и е пряк наследник на фирма ЕТ „Изобор“. Фирмата се занимава със строителството на съоръжения и сгради и строително-ремонтните дейности както и с продажба на строителни и дървени материали.

Във складовата ни база разполагаме с две помещения – строителна борса (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.), а другото широко складово помещение с 4 навеса за складиране на дървен материал. Дървеният материал е под навеси на сухо.

Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо строителни смеси и хидроизолационни смеси.

Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали.

Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България.

Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България.

Дървеният материал е от много широка гама – кофражни дъски, греди-във всякакъв размер-греди дълги на 3 , 4 и 5 метра както и по размери на клиента. Ламперия (сачак), дюшеме, летви, сухи талпи и калибровани дъски на всякакви размери.  Дървеният материал е под навеси на сухо.

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД произвежда кучешки колиби  в различни размер.

Фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД  от Април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Основната дейност на фирма “Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД  е строителството на съоръжения и сгради и строително-ремонтните дейности. Фирмата разполага с инженерен състав и с технически ръководител, специалисти във строително-ремонтните работи, специалисти във покривните конструкции, покривните изолации, грубия строеж, санирането и реновиране на сгради, шофьор и общи работници. Фирмата дава гаранция за всеки изпълнен от нея обект , което я прави фактор в строителната среда.

Строителният ни опит е придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности в  училища, малки и големи предприятия, складови помещения, къщи, офиси, магазини и др. Наши приоритети са доволните клиенти, квалифицираните кадри, проучване на пазарните ценови нива и работа с иновативни продукти и технологии в бранша. Разполагаме с необходимата техника за производство и монтаж на ламаринени обшивки в различни размери съобразени с геометрията на строителния обект. От 2013 година до сега имаме изпълнени над 120 000 м2 покривни конструкции.

Удостоверение за добро изпълнение – община Ловеч

Удостоверения от КСБ:

– Първа група строежи от втора до пета категория;
– Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Сертификати

Администрация

инж.Ваньо Вълков

инж.Ваньо Вълков

Управител
Володя Вълков

Володя Вълков

Координатор по качество
Царина Костова

Царина Костова

Управител на склад за дървени и строителни материали: