ПлевенПлевенNew York Пон - Сб 10:00-18:00 +359-889-387-197 Mon - Fri 10:00-18:00 +34-354-5468-8
Email vaniovalkov@abv.bg

Борса за дървен материал в Плевен

Вълковстрой Инженеринг разполага с голяма складова база и може да ви предложи изобилие от всякакъв вид дървен материал на конкурентни цени.

Ние държим на високото качество на дървения материал, който предлагаме и затова в складовата си база поддържаме разнообразие от размери и дължини на материали от дърво с утвърдено и контролирано качество.

При нас ще откриете иглолистни греди, дъски, талпи, ламперия, дюшеме, челни, кофражни и чисти дъски, первази и други.

За груб строеж и покривни конструкции

Дървеният материал намира много голямо приложение в строителството, ремонтните и довършителните дейности. Влага се както в грубия строеж на сградите (за направата на кофражни конструкции), така и за изграждането на дървени покриви. За направата на покривни конструкции се използват иглолистни греди, летви, кофражни дъски, контра летви и други. Дървения материал, който е предназначен за направата на дървени покриви е препоръчително да бъде поставен веднага след закупуването му, за да се избегне евентуална деформация на гредите и дъските.

 Ламперия

От дървен материал се изгражда и т. нар. сачак, за който се използва дървена ламперия. Ламперията може да бъде съхранявана дълго време след закупуването, тъй като при обработката си преминава през сушилня, където от дървения материал се премахва влагата.

Дюшеме

Дървеното дюшеме е предпочитан материал за направата на подови конструкции. То също може да се съхранява дълго време, тъй като както ламперията преминава през сушилня, за да се отстрани влагата от материала.

Челни дъски и первази

Дървеният материал намира широко приложение и в довършителните строителни работи. Челните дъски са предпочитан от строителите и архитектите начин да придадат завършен и естетически вид на сградите. А поставянето на дървени первази на прозорците придава чар и индивидуалност на всяка къща.

Талпи

Талпите от висококачествен дървен материал се използват за направата на мебели, врати и други.

[wpseo_address oneline=“1″ show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“0″ show_fax=“0″ show_email=“0″ show_logo=“0″]

Работно време:

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

[wpseo_map width=“1150″ height=“350″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″]