Борса за дървен материал в Плевен

Вълковстрой Инженеринг разполага с голяма складова база и може да ви предложи изобилие от всякакъв вид дървен материал на конкурентни цени.

Ние държим на високото качество на дървения материал, който предлагаме и затова в складовата си база поддържаме разнообразие от размери и дължини на материали от дърво с утвърдено и контролирано качество.

При нас ще откриете иглолистни греди, дъски, талпи, ламперия, дюшеме, челни, кофражни и чисти дъски, первази и други.

За груб строеж и покривни конструкции

Дървеният материал намира много голямо приложение в строителството, ремонтните и довършителните дейности. Влага се както в грубия строеж на сградите (за направата на кофражни конструкции), така и за изграждането на дървени покриви. За направата на покривни конструкции се използват иглолистни греди, летви, кофражни дъски, контра летви и други. Дървения материал, който е предназначен за направата на дървени покриви е препоръчително да бъде поставен веднага след закупуването му, за да се избегне евентуална деформация на гредите и дъските.

 Ламперия

От дървен материал се изгражда и т. нар. сачак, за който се използва дървена ламперия. Ламперията може да бъде съхранявана дълго време след закупуването, тъй като при обработката си преминава през сушилня, където от дървения материал се премахва влагата.

Дюшеме

Дървеното дюшеме е предпочитан материал за направата на подови конструкции. То също може да се съхранява дълго време, тъй като както ламперията преминава през сушилня, за да се отстрани влагата от материала.

Челни дъски и первази

Дървеният материал намира широко приложение и в довършителните строителни работи. Челните дъски са предпочитан от строителите и архитектите начин да придадат завършен и естетически вид на сградите. А поставянето на дървени первази на прозорците придава чар и индивидуалност на всяка къща.

Талпи

Талпите от висококачествен дървен материал се използват за направата на мебели, врати и други.

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – КАЧЕСТВЕНО РАЗНООБРАЗИЕ НА ОТЛИЧНИ ЦЕНИ

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В ПЛЕВЕН И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ

Дървен материал в Плевен
Дървен материал в Плевен – Подходящ за вас

Строително-ремонтните дейности традиционно са свързани с редица специфични материали – като широко разпространения в най-интересни и полезни разновидности дървен материал. Всеки дървен материал е изключително важен сам по себе си – без него строително-ремонтният процес не може да съществува нормално. Но да избереш най-подходящия дървен материал е нещо наистина сложно.

Именно това са част от причините, които карат хората да се доверяват на опитни специалисти в бранша, които да им помогнат в избора на най-качествения за тях дървен материал. На дървен материал, който е достатъчно ефикасен и на който можете да имате пълно доверие. Защото идеята на добрия дървен материал е да се радвате на комфорт и да се чувствате сигурни.

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД се занимаваме се със строителство на съоръжения и сгради и строително-ремонтни дейности, както и с продажба на строителни материали, включително и вече споменатия дървен материал в Плевен. Ние сме на пазара от 2012 година и сме преки наследници на фирма ЕТ „Изобор“.

В складовата ни база разполагаме с две помещения – както със склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.), така и с широко складово помещение с четири навеса за складиране на дървен материал. Под навеси, на сухо – там се намира нашият дървен материал.

Имате нужда от дървен материал или пък някаква строително-ремонтна услуга? Ние от „Вълковстрой инженеринг“ сме винаги на разположение! Можете да се доверите безусловно на нашите продукти и услуги, включително и на предлагания от нас дървен материал в Плевен.

Дървен материал, който няма да Ви разочарова!

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА

Ние сме:

  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
  • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
  • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
  • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

Смятаме, че тези факти са сериозно доказателство за това да изберете нашия дървен материал. Този дървен материал е гаранция за качество. Искаме да споменем още, че фирма “Вълковстрой инженеринг“ от април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Основната ни дейност е строителството на съоръжения и сгради, и строително-ремонтните дейности, но ние разполагаме и с борса за дървен материал в Плевен. Висококвалифицираният ни и професионален екип, прекрасното отношение към клиентите, качествените продукти и услуги на конкурентни цени – това са нашите основни предимства.

 

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В ПЛЕВЕН – ИЗБЕРЕТЕ НАС

Дървен материал 2
Дървен материал – Доверете се на нас!

„Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект, било то груб строеж, саниране на сгради, ремонт на покриви или нещо подобно. Това ни прави фактор в строителната среда. Имаме достатъчно опит и в предлагането на качествен дървен материал в Плевен. Опит, придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности в най-различни обекти.

Основните ни приоритети са доволните клиенти, квалифицираните кадри, проучване на пазарните ценови нива и работа с иновативни продукти и технологии в бранша, независимо дали става въпрос за закупуване на дървен материал от нашата специална борса в Плевен, някакъв друг материал, или строителна услуга.

Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Нашият дървен материал е най-страхотното решение за Вас!

 

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НАЙ-СТРАХОТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

Ние предлагаме богата гама от качествен дървен материал, необходим както за ремонт на покриви, така и за груб строеж на сгради.

„Вълковстрой Инженеринг“ разполагаме с голяма складова база и можем да Ви предложим изобилие от всякакъв вид дървен материал на конкурентни цени. Ние държим на високото качество на нашия дървен материал, който предлагаме, и затова в складовата си база поддържаме разнообразие от размери и дължини на материали от дърво с утвърдено и контролирано качество. При нас ще откриете иглолистни греди, дъски, талпи, ламперия, дюшеме, челни, кофражни и чисти дъски, первази и други разновидности на необходимия Ви дървен материал.

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ НАС – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ, ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Предлаганият от нас дървен материал има много предназначения:

  • Дървен материал – груб строеж и покривни конструкции

Традиционно всеки дървен материал намира много голямо приложение в строителството, ремонтните и довършителните дейности. Обикновен дървен материал се влага както в грубия строеж на сградите (за направата на кофражни конструкции), така и за изграждането на дървени покриви. За направата на покривни конструкции се използват иглолистни греди, летви, кофражни дъски, контра летви и други. Онзи дървен материал, който е предназначен за направата на дървени покриви, е препоръчително да бъде поставен веднага след закупуването му, за да се избегне евентуална деформация на гредите и дъските.

  • Ламперия

От дървен материал се изгражда и т. нар. сачак, за който се използва дървена ламперия. Ламперията може да бъде съхранявана дълго време след закупуването, тъй като при обработката си преминава през сушилня, където от въпросния дървен материал се премахва влагата.

 

  • Дюшеме

Дървеното дюшеме е предпочитан материал за направата на подови конструкции. То също може да се съхранява дълго време, тъй като както ламперията преминава през сушилня, за да се отстрани влагата от избрания дървен материал.

 

  • Челни дъски и первази

Обикновено дървен материал се използва и в довършителните строителни работи. Челните дъски са предпочитан от строителите и архитектите начин да придадат завършен и естетически вид на сградите. А поставянето на дървени первази на прозорците придава чар и индивидуалност на всяка къща.

 

  • Талпи

Талпите от висококачествен дървен материал се използват за направата на мебели, врати и други.

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В ПЛЕВЕН

На сайта ни, изцяло за Ваш комфорт, сме обособили отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – ремонт на покриви, хидроизолация, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти и мазилки. Можете да разгледате още и нашата строителна борса, както и част от вече реализираните ни обекти, неминуемо свързани и с предлагания от нас  дървен материал в Плевен.

Винаги можете да разгледате  блога ни. Следете ни и във фейсбук! Свържете се с нас!

Доверете ни се!

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В ПЛЕВЕН И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В ПЛЕВЕН – ИЗБЕРЕТЕ НАС
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – НАЙ-СТРАХОТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ НАС – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ, ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ИЗГОДНИ ЦЕНИ
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В ПЛЕВЕН

Още информация за:
Дървен материал цени
Сух дървен материал

Управител на склад за дървени и строителни материали: Царина Костова
Телефон: 0888 37 47 30