Строителна борса Плевен

Строителна борса Вълковстрой Инженеринг предлага голямо разнообразие от висококачествени строителни материали на изгодни цени. Какво ще откриете при нас?

За да отговорим на високите изисквания на своите клиенти, ние предлагаме богата гама от качествен дървен материал, необходим както за ремонт на покриви, така и груб строеж на сгради.

Дървеният материал, който предлагаме се съхранява в сухи, проветриви помещения, за да се съхранят качествата на материала. При нас можете да откриете: дъски (всякакви размери и сечения), импрегрирн дървен материал – греди, челни дъски (подходящи за покривни конструкции), летви, ламперия, ребра, колове, кофражни дъски и кофражна ламперия и други.

Разполагаме и с широк спектър от топлоизолации като фибран, стиропор, каменна и стъклена вата, които са едни от най-добрите материали, използвани при саниране на сгради.

Като компания, която има най-големи традиции в дистрибуцията и полагането хидроизолация, ние сме подбрали възможно най-качествените материали за хидроизолации и можем да ви предложим хидроизолационни материали от водещи фирми като Изомакс, Вълков Русе и други. Освен партньорството ни водещи български компании, ние сме директни вносители от Русия на качествени рулонни хидроизолации с различни технически характеристики.

Като строителна борса, която държи да предлага възможно най-много строителни материали на своите клиенти на едно място, Вълковстрой Инженеринг може да ви предложи още:

*висококачествени сухи строителни смеси от фирма Бонд 2001 – лепила за плочки, лепила за топлоизолация, гипсови шпакловки, цимент, лепила за камъни и зидария;

*профили и лепила за гипсокартон;

*рапидни винтове;

*строителна химия;

*поцинковани улуци;

*тухли, первази, пирони и други.

Вълковстрой Инженеринг разполага със собствен транспорт и можем да доставим всички строителни материали, от които се нуждаете до желания адрес.

     

СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИНАГИ ПОЛУЧАВАТЕ НАЙ-ДОБРОТО

 

СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Строителна борса Плевен 1
Строителна борса Плевен – Вълков инженеринг

Фирма „Вълковстрой инженеринг“ ЕООД сме на пазара вече седем години и като строителна борса, и сме преки наследници на фирма ЕТ „Изобор“.

Основната ни дейност е строителство на съоръжения и сгради, и строително-ремонтни дейности, но предлагаме още строителни, и дървени материали. Имаме складовата база, разделена на две помещения. Първото помещение е склад за строителни материали (гипсокартон, стиропор, фибран, лепила, шпакловки, мазилки, латекси бои, лакове, всякакви видове хидроизолации и др.), Втората помещение е доста широко, има надвеси, и се използва за складиране на дървен материал, който също предлагаме.

Нашата строителна борса е нещо, което със сигурност си заслужава. Защото ние не правим компромиси с качеството, независимо дали става въпрос за строителна борса или ремонт на покриви, например.

Нужда от строителна борса е имал всеки, който поне веднъж в живота си се е срещал с различните строително-ремонтни дейности. Без качествена строителна борса, предлагаща добри материали, нито един строителен процес не може да бъде оптимизиран и да гарантира надеждност в дългосрочен аспект.

Сами разбирате колко е важно да се сдобиете с качествени строителни материали от строителна борса, която може да Ви гарантира сигурност и спокойствие. Строителна борса, която ще улесни всички строително-ремонтни дейности и дори ще ги превърне в приятно занимание. Само с подобна строителна борса, гаранция за професионализъм, Вие ще имате усещането за спокойствие, комфорт, уют и сигурност.

А строителна борса „Вълковстрой инженеринг“ значи именно професионализъм – професионализъм, на който можете да се доверите по всяко време!

 

СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Искаме да обърнем внимание само на някои факти, които са достатъчно показателно за това коя строителна борса трябва да изберете. Понеже, както вече стана ясно, качествената строителна борса означава сигурност и спокойствие, надеждност и комфорт.

Фирма “Вълковстрой инженеринг“ от април 2016 година  сме вписани в Централен Професионален Регистър на Строителя под № 0903/14.04.2016 с три удостоверения от Камарата на строителите в България – трета, четвърта и пета група.

Разполагаме с инженерен състав и с технически ръководител, невероятни специалисти в строително-ремонтните процеси и дейности, шофьор и общи работници.

Само в строителна борса „Вълковстрой инженеринг“ можете да намерите най-добрите строителни материали на най-изгодните цени! Основната ни дейност е строителството на съоръжения и сгради, и строително-ремонтните дейности, но ние сме и строителна борса.

И още. Ние сме:

 • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Бонд 2001“ за сухо-строителни смесии хидроизолационни смеси
 • Основен дистрибутор за Плевенска област на фирма „Изомакс“, произвеждаща течни хидроизолационни материали
 • Основен дистрибутор на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител  на хидроизолационни материали в България
 • Основен дистрибутор на фирма „Есха ООД“ – най-големият вносител на качествени хидроизолационни материали в България

 

СТРОИТЕЛНА БОРСА – ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ И СУПЕР ЦЕНИ

Ние имаме няколко основни приоритети:

 • доволните клиенти
 • квалифицираните кадри
 • проучването на пазарните ценови нива
 • работата с иновативни продукти и технологии в бранша

Тези приоритети за валидни за нас, независимо дали става въпрос за материали от нашата строителна борса или ремонт на покриви, например.

Притежаваме и удостоверения от Камарата на строителите в България: Първа група строежи от втора до пета категория; Пета група отделни видове СМР, съгласно Националната класификация на икономическите дейности.

Най добрата строителна борса Ви очаква!

 

Освен това, строителна борса „Вълковстрой инженеринг“ даваме гаранция за всеки изпълнен от нас обект. Това ни прави лидер и фактор в строителната среда и в предлаганото от нас като строителна борса.

Имам солиден опит, на който можете да се доверите – опит, придобит в следствие на множество извършени строително – ремонтни дейности в най различни обекти, както и в ежедневното предлагане на качествени материали в нашата строителна борса.

 

СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Строителна борса  „Вълковстрой Инженеринг“ предлагаме голямо разнообразие от висококачествени строителни материали на изгодни цени. Какво ще намерите в нашата строителна борса?

За да отговорим на високите изисквания на своите клиенти, нашата строителна борса предлагаме богата гама от качествен дървен материал, необходим както за ремонт на покриви, така и за груб строеж на сгради.

Дървеният материал, който предлагаме в строителна борса „Вълковстрой инженеринг“ се съхранява в сухи, проветриви помещения, за да се съхранят качествата на материала. Нашата строителна борса Ви предоставя: дъски (всякакви размери и сечения), импрегриран дървен материал – греди, челни дъски (подходящи за покривни конструкции), летви, ламперия, ребра, колове, кофражни дъски и кофражна ламперия и други. Строителна борса „Вълковстрой инженеринг“ разполагаме и с широк спектър от топлоизолации като фибран, стиропор, каменна и стъклена вата, които са едни от най-добрите материали, използвани при саниране на сгради.

Като компания, която има най-големи традиции в дистрибуцията и полагането на хидроизолация, ние сме подбрали възможно най-качествените материали за хидроизолации и можем да Ви предложим в качествената ни строителна борса хидроизолационни материали от водещи фирми като Изомакс, Вълков Русе и други.

Като строителна борса, която държи да предлага възможно най-много строителни материали на своите клиенти на едно място, при нас можете да намерите още:

 • висококачествени сухи строителни смеси от фирма Бонд 2001 – лепила за плочки, лепила за топлоизолация, гипсови шпакловки, цимент, лепила за камъни и зидария
 • профили и лепила за гипсокартон
 • рапидни винтове
 • строителна химия
 • поцинковани улуци
 • тухли, первази, пирони и други

 

Строителна борса „Вълковстрой Инженеринг“ разполагаме със собствен транспорт и можем да доставим всички строителни материали, от които се нуждаете до желания адрес. Нашата строителна борса заслужава Вашето доверие! Изберете строителна борса „Вълковстрой инженеринг“!

Защото тази строителна борса не е като останалите.

 

СТРОИТЕЛНА БОРСА – ФИНАЛ

Можете да разгледате още и борсата ни за дървен материал, както и част от реализираните от нас обекти, неминуемо свързани и с предлаганите от нашата  строителна борса материали. На сайта ни сме обособили и отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – ремонт на покриви, хидроизолация, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти, мазилки.

Стараем се да поддържаме и блог, от който можете да се информирате за последните новини, свързани с фирмата ни, както и да прочетете интересни и полезни материали, свързани със строително-ремонтните процеси.

Следете ни и във фейсбук! Не се колебайте! Свържете се с нас!

Доверете се на нашата строителна борса!

Защото от строителна борса „Вълковстрой инженеринг“ винаги получавате най-доброто!

  СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ СТРОИТЕЛНА БОРСА – ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ И СУПЕР ЦЕНИ СТРОИТЕЛНА БОРСА ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР СТРОИТЕЛНА БОРСА – ФИНАЛ Още информация за: Борса за строителни материали Борса строителни материали  
 • Строителна борса Плевен 1
  Строителна борса Плевен типове услуги
Управител на склад за дървени и строителни материали: Царина Костова Телефон: 0888 37 47 30