Строителните услуги включват цялостни ремонти и всички строителни дейности, работим само с доказани във времето най- качествени материали.

По-подробно за строителните услуги които желаете да за бъдат извършени на вашият строеж  ще разясним сега. Строителните услуги се делят на няколко вида;

Първо е дейността свързана с вътрешните ремонти а именно замазки, зидарии и шпакловки:

  • гипсови мазилки, шпакловки, замазки, изправяне на вътрешни ъгли, обръщане на врати и прозорци и други.

На второ място се нарежда вътрешните ремонти свързани с подмяна на водопроводните услуги, които включват, парно, канализация  и основните удобства за живот в дадена сграда.

Като трето под ред ще отбележим дейността свързана със сухото строителство или още изграждане на всякакви видове тавани и стени.

Топло изолацията също играе важна роля в изграждането на една сграда, за това се предлага: вътрешна изолация и шпакловка или външна изолация, шпакловка и мазилка.

На четвърто място но не по важност ще наредим боядисването и лепенето на тапети които включват, боядисване с латекс, изтъргване на боя, боядисване с блажна боя, грундиране за шпакловка или за латекс, сваляне и полагане на тапети.

Облицовката на вашата сграда също е необходима за това се предлагат и различни видове облицовки: фаянс, цокал, теракот или гранитогрес и други.

Ако желаете във вашият обект да бъдат изпълнени различни видове строителни услуги именно: груб строеж, кофражни и армировъчни дейности, хидроизолации, саниране изграждане на нови покривни конструкции и ремонт на покриви се обърнете към специалисти в различните видове услуги.

Фирмата разполага  с технически ръководител, строителен инженер и координатор по безопасност и здраве. Цените за които ще получите исканите от вас строителни услуги са различни според сложността и големината на обекта.