Ремонт на покриви Плевен

Фирма Вълковстрой Инженеринг извършва ремонт на покриви в град Плевен и региона

Ремонта на покрива е най-важен. Покривът е петата фасада на всяка сграда и от това в какво състояние е и как се поддържа зависи дали домът или сградата, в която живеете ще е предпазена от атмосферни влияния, мухъл, течове и проблеми със стените.

Покривът предпазва сградата и осигурява уют и комфорт на живущите в нея и затова е добре да се проверява регулярно неговото състояние и ако се налага да се пристъпи към ремонт на покриви.

Ако и вашият покрив има нужда от ремонт, ние можем да ви бъдем от помощ!
Фирма Вълковстрой Инженеринг извършва качествени ремонти на дървени конструкции, плоски, скатни и ламаринени покриви на територията на Плевен и региона.

Защо да изберете нашата фирма?
Преди да започнем ремонта, наши служители ще дойдат на място, за да преценят щетите и ще ви предложат най-удачния за вас вариант.
При желание от ваша страна, ремонтът може да бъде извършен по чертеж, изготвен от нашия инженер – конструктор или по ваши планове.

Материалите, с които се ремонтират покриви са доста, така че от вас зависи дали искате да работим с керамични и бетонни керемиди, битумни керемиди, рулонна хидроизолация (при плоски покриви) или естествен камък.

От Вълковстрой Инженеринг съветваме всички свои клиенти да се спрат на висококачествени материали, които имат и много по-дълъг експлоатационен живот.
Премахването на старата конструкция от изгнили столици и покривни ребра е първият етап, с който започваме при ремонт на покриви.
Ако се налага, можем да надградим с тухли и да изградим стомано бетонни трегери.

Ремонтът на покриви е много важен, ако искате да защитите сградата си с години напред. Затова не мислете дълго, а ни потърсете, ако ремонтът е наложителен и при вас.

Телефон: +359-889-387-197
Имейл: vanyovalkov@gmail.com

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно | Тема

Вашето съобщение

Анти-спам код
captcha

Въведете кода