В днешната статия от блога ще ви разкажем малко повече за историята, дейността и отличителните характеристики на нашата фирма. „Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД е създадена през 2012 година. Важно е да се отбележи, че тя е пряк наследник на фирма ЕТ „Изобор“. Дейността ни е свързана основно със строителство на сгради и съоръжения и предоставяне на строително – ремонтни услуги, както и с търговия със строителни и дървени материали. По-надолу ще ви представим отличителните характеристики на нашите услуги, които ни правят водеща строителна фирма в региона на град Плевен и областта:

Водеща строителна фирма 1 - багер
Водеща строителна фирма – научете повече!

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Високо качество

Най-важното конкурентно предимство, определящо позицията на „Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона, е качеството на нашите услуги. Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти с богат опит в строителния бранш. Специалисти, които работят по последните стандарти и гарантират на клиента изграждането на здрави и стабилни съоръжения, съхраняващи отличното си състояние за дълъг период от време.

Водеща строителна фирма 3 - залез
Водеща строителна фирма – професионализъм!

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Първокласни материали

Като водеща строителна фирма работим по проектите на нашите клиенти само и единствено с първокласни материали. Основен дистрибутор сме за Плевенска област на висококачествените продукти на фирмите „Бонд 2001“ – производител на сухи строителни смеси и хидроизолационни смеси, и „Изомакс“, правеща течни хидроизолационни смеси. В допълнение, ние сме главен дистрибутор за цялата страна на фирма „Изола Петров“ – най-големият производител на хидроизолационни материали в България, както и на фирма „Есха ООД“ – водещ вносител на качествени хидроизолационни материали за нашата страна.

 

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Прецизно изградена складова база

Прецизно изградената строителна база е още един фактор, позволяващ ни да заемем позицията на водеща строителна фирма в региона. Складова база, благодарение на която съхраняваме наличните строителни материали в перфектно състояние. Нашето широко складово помещение разполага с 4 навеса, които гарантират, че дървеният материал ще остане на сухо и напълно изолиран от външната среда.

Водеща строителна фирма 4 - каска
Водеща строителна фирма – свържете се с нас!

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона:  Конкурентни цени

Позицията ни на водеща строителна фирма се затвърждава и от конкурентните цени, които предлагаме на своите клиенти. Конкурентни цени, отнасящи се както за услугите ни, свързани със строителство и ремонт на сгради и съоръжения, така и за продажбата на строителни и дървени материали. Като водеща строителна фирма в региона „Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД ще ви предостави оптималното съотношение между качество и цена за този бранш.

„Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД – доверете се на водеща строителна фирма, за да останете напълно удовлетворени от резултата!

 

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Високо качество

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Първокласни материали

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Прецизно изградена складова база

“Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД като водеща строителна фирма в региона: Конкурентни цени