Битумна хидроизолация – какво може да ви предостави тя?

Битумна хидроизолация в днешно време се използва широко както за жилищни, така и за бизнес сгради. За нейното създаване битумът – универсален строителен и изолационен материал, се комбинира с определени смеси. Няколко са преимуществата, които карат толкова много хора да залагат именно на битумна хидроизолация:

Битумна хидроизолация 2 - къщи
Битумна хидроизолация – свържете се с нас!

  1. Битумна хидроизолация: Гарантирано високо качество – битумните мембрани, използвани за създаването на битумна хидроизолация, се произвеждат в специализирани заводи при спазване на зададените стандартни и провеждане на редица лабораторни тестове. Това всъщност е голямата разлика с разливната хидроизолация, която обикновено се подготвя на самия строителен обект. Технологията на производство на стандартната битумна хидроизолация ви гарантира, че наистина ще получите продукт с високо качество, чиито характеристики напълно отговарят на очакванията ви.
  2. Битумна хидроизолация: Устойчивост на външни влияния – прецизно направената битумна хидроизолация е изключително устойчива на най-често срещаните външни влияния. Става въпрос за влияния като високи или ниски температури, влага и дъждове, както и пряко нагряване от слънчевата светлина. Залагайки на битумна хидроизолация, можете да бъдете сигурни, че тя ще запази отличното си състояние за доста дълъг период от време. Това е и причината продуктите от тази категория да вървят с гаранции от поне 10 години.
  3. Битумна хидроизолация: Подходящ вариант за всяка част на сградата – поставянето на битумна хидроизолация на практика е подходящ вариант за всяка една част на сградата. Вие сами можете да прецените дали да я поставите в основата или на покрива на сградата, около терасата или мазето. При всички случаи ще получите надеждна хидроизолация, която ще защити напълно вашата сграда от влагата и ще съхрани отличното й състояние и външен вид.

Битумна хидроизолация от Вълковстрой Инженеринг

Битумна хидлоизолация 3 - дом
Битумна хидлоизолация – доверете ни се!

Ако не само планирате поставянето на битумна хидроизолация в своя дом или бизнес сграда, но и държите тя да бъде с най-високо качество и надеждност, Вълковстрой Инженеринг е точният избор за вас. Вече близо 10 години ние се занимаваме със строителни дейности, хидроизолация, саниране и предоставяне на различни други услуги от сферата. Работим с първокласни материали, отговарящи на най-високите стандарти, а екипът ни е съставен от опитни и квалифицирани специалисти, които знаят какво правят. Доверете се на екипа на Вълковстрой Инженеринг, за да сте сигурни, че вашата битумна хидроизолация ще бъде направена по най-добрия възможен начин, предпазвайки конструкцията на вашата сграда и осигурявайки на самите вас спокойствие и комфорт във времето!

Битумна хидроизолация – какво може да ви предостави тя?

Битумна хидроизолация от Вълковстрой Инженеринг