Вълковстрой Инженеринг закупи уникалният робот Triac Drive – лесното технологично решение за вашия покрив

Фирма Вълковстрой инженеринг – една от най-големите фирми за строително–ремонтни дейности, изпълнява хидроизолация в Плевен, Ловеч, Троян, Никопол, Пордим и други градове и населени места. В полагането на хидроизолация Вълковстрой Инженеринг има дългогодишен опит. За да подобрим качеството на предлаганите услуги, ние се сдобихме с високотехнологична машина.

Поради това,че заваръчните процеси непрекъснато се подобряват и усъвършенстват и дългогодишният ни опит в различните методи на заваряване ни дават възможност да намираме най-доброто решение за изпълнението на  Вашите идеи. Уникалният робот Triac Drive с помощен водач, представлява технология за хоризонтално, вертикално и диагонално заваряване. Това е лесен за употреба полуавтомат за заваряване чрез припокриване и лесно полагане във всички посоки. Това добре тествано заваръчно чудо може да бъде универсална машина. Благодарение на увеличената му скорост на заваряване, с която той превъзхожда ръчните варианти, Вълковстрой инженеринг ви гарантира висока производителност, кратък срок на изпълнение и дълга гаранция – до 10 години е срокът на гаранцията, която получавате. С негова помощ може да се заваряват PVC – P, ECB, EPDM, SCPE и TPO мембрани за покриви. Има много качества, сред които са размерите му. Той е изключително малък и това предполага удобство при използването му в ограничени пространства. Гарантира отлични резултати поради възможността плавно да се настройва скоростта му на заваряване.

Ние ви напомняме, че всяка една сграда без значение от размерите, нейното предназначение и разположение, има нужда от добре проектиран, изолиран и подсигурен покрив.

За ваше улеснение ние от Вълковстрой инженеринг сме тук, за да ви предложим висококачествено обслужване, в кратки срокове, на най-добри цени. Не се колебайте да ни потърсите, за да получите най-доброто решение на проблема с неприятните мокри петна по тавана Ви. Една висококачествена хидроизолация би ви осигурила спокойствието, от което имате нужда, за да се насладите на приятния летен дъжд или на красивият сипещ се сняг през зимата.

Вижте и нашите съвети за добра топлоизолация.