Защо е необходима изолация?

Надеждната изолация на дадена сграда или съоръжение е от ключово значение както за съхраняването на отличното състояние на самата сграда във времето, така и за комфорта на нейните обитатели. Необходимо е да се направи качествена хидроизолация, която да не позволява проникване на влага, и топлоизолация, благодарение на която да се запазва нормалната стайна температура през всеки един годишен сезон. В следващите редове ще научите малко повече за услугите по изолация на сгради, предлагани от Вълковстрой Инженеринг.

Изолация 1 - строеж
Изолация – научете повече!

Услугите на Вълковстрой Инженеринг за изолация на сгради – основна информация

Вълковстрой Инженеринг ЕООД е фирма със солиден опит в строителството на различни сгради и съоръжения, както и в извършването на строително – ремонтни дейности по тях. Част от портфолиото от услуги, свързани с поддръжката на сградите, които предлагаме, са и услугите по изолация. В това число влизат услугите по хидро- и топлоизолация на сградите на клиентите. Нека да разгледаме поотделно споменатите услуги на Вълковстрой Инженеринг, техните отличителни характеристики и преимущества за клиента.

Изолация 2 - сграда
Изолация – апартаменти

Изолация от Вълковстрой Инженеринг – хидроизолация

Ще започнем прегледа на услугите по изолация на сгради, предлагани от Вълковстрой Инженеринг, с тези по хидроизолация. Предлагаме на клиентите си два вида хидроизолация. Първата е с PVC мембрана и е подходяща за прилагане при плоски покриви. PVC мембраните, използвани от екипа ни при този метод за изолация, са с отлична UV защита и устойчивост на стареене. Вторият метод е с рулонни материали от фирма Хидромат ООД. Въпросните рулонни материали са внос от Русия и се отличават с първокласно качество.

Изолация 3 - къща
Изолация – свържете се с нас!

Изолация от Вълковстрой Инженеринг – топлоизолация

Когато става въпрос за изолация на сгради, няма как да пропуснем топлоизолацията. Предоставяните от Вълковстрой Инженеринг топлоизолационни услуги отново се извършват с най-добрите материали в бранша. Материали, които се съхраняват в суха и изолирана среда, като за целта сме създали специални складови помещения. Високото качество на материалите и оптималните условия за съхранение на техните характеристики гарантират на клиента, че ще получи за сградата си изолация, отговаряща на желаните стандарти, и ще се чувства спокойно и комфортно в своето ежедневие.

Заявете изолация на сгради от Вълковстрой Инженеринг!

Вълковстрой Инженеринг е правилният избор за вас, когато търсите качествени и ефективни услуги по строеж, изолация, ремонт, саниране и реновиране на сгради. Доверете се на нашите висококвалифицирани специалисти и си осигурете жизнена среда, която ви гарантира необходимите дози спокойствие и хармония!

Защо е необходима изолация?

Услугите на Вълковстрой Инженеринг за изолация на сгради – основна информация

Изолация от Вълковстрой Инженеринг – хидроизолация

Изолация от Вълковстрой Инженеринг – топлоизолация

Заявете изолация на сгради от Вълковстрой Инженеринг!