„Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД е фирма със солиден опит в строителната сфера. Ние предлагаме на своите клиенти първокласни услуги, свързани със строителството на различни сгради и съоръжения, както и с извършването на дейности по ремонт, саниране, хидроизолация и още отнасящи се към поддръжката аспекти. В допълнение, разполагаме със строителна и дървена борса на територията на град Плевен, откъдето можете да си купите качествени материали на изгодни цени. Ето какви видове дървен материал можете да откриете, ако посетите нашата дървена борса:

 

Дървена борса 1 - материал
Дървена борса – научете повече!

Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Материали за груб строеж и покривни конструкции

В нашата дървена борса са налични всички материали, които е възможно да са ви нужни за изграждане на груб строеж и покривни конструкции. В това число кофражни дъски, иглолистни греди, летви, контра летви и т.н. Съветът ни към вас е материалите за груб строеж и покривни конструкции да бъдат поставяни веднага след тяхното закупуване, за да не се позволи потенциалната им деформация.

 Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Ламперия

Дървената ламперия също има широко приложение, като трябва да отбележим, че тя се използва за създаването на т.нар. сачак, -това е конзолния завършек на на всяка къща в България.Върху положената ламперия може да се обработи със импрегнант или лаково покривтие което може да намерите във складовата база на Вълковстрой Инженеринг ЕООД.Поради факта, че при своята обработка ламперията преминава през сушилня, премахваща цялата влага от нея, е възможно тя да бъде съхранявана за дълъг период от време след покупката.

Дървена борса 2 - трупи
Дървена борса – свържете се с нас!

Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Дюшеме

Още един тип материал, предлаган в нашата дървена борса, който е преминал през сушилня и може да бъде съхраняван дълго време след самата покупка. Главното предназначение на дюшемето, що се отнася до строителните и ремонтните работи, е свързано с направата на подови конструкции

Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Челни дъски и первази

Намиращата се в Плевен дървена борса от Вълковстрой Инженеринг ви предлага също така материали за довършителни строителни работи. Сред тези материали са челните дъски, придаващи завършен и естетически издържан вид на сградите, както и дървените первази за прозорци, които придават очарование на къщата и я отличават от околните сгради.

Дървена борса 3 - материал
Дървена борса – очакваме Ви!

Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Талпи

В нашата дървена борса ще откриете и талпи. Те са направени от първокласен дървен материал и вършат отлична работа при изработка на врати и мебели.

Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг – всичко, което ви е необходимо за вашите строителни проекти!

 

 

Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Материали за груб строеж и покривни конструкции
Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Ламперия
Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Дюшеме
Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Челни дъски и первази
Дървена борса от Вълковстрой Инженеринг: Талпи