Склад за дървен материал е съоръжение, което трябва да притежава всяка една фирма, занимаваща се с търговия на дървени материали. Само и единствено прецизно изграденият склад за дървен материал би бил способен да съхрани дървесината в отлично състояние за дълъг период от време. И вие като клиенти трябва да имате предвид този фактор, когато избирате търговци, от които да закупите необходимата ви дървесина. Ето защо наличието на склад за дървен материал е толкова важно за неговото правилно съхранение:

Склад за дървен материал: Предпазва от дъжд и влага

склад за дървен материал 1 - влага
Склад за дървен материал – за вашите нужди!

Ако бъде оставена на открито, дървесината е изложена на риск от дъжд или други източници на влага. Източници на влага, под чието пряко въздействие биха могли да се получат различни деформации по отношение на формата и състоянието на самата дървесина, както и да се намали нейната функционалност и надеждност при определени приложения. Склад за дървен материал, отговарящ на най-новите стандарти в сферата, би помогнал да се неутрализират подобни рискове и дървесината да достига до клиента в нейното оптимално състояние.

Склад за дървен материал: Далеч от източници на зараза

 Склад за дървен материал 3 - склад
Склад за дървен материал – свържете се с нас!

Съхраняването на дървесината в незащитена среда позволява тя да бъде заразена с дървесни насекоми и редица видове нежелани микроорганизми. Микроорганизми, които да доведат до доста неприятни последствия за състоянието и външния вид на дървесината, като например гниене, поява на мухъл и т.н. Така че тя задължително трябва да бъде преместена в специализиран склад за дървен материал, който създава надеждна преграда между нея и външните източници на зараза.

Склад за дървен материал: Защита от ултравиолетовите лъчи

 склад за дървен материал 4 - дърво
                                                                                       Склад за дървен материал – възползвайте се!

Ултравиолетовите лъчи са друг външен фактор, който е способен да навреди на качеството на дървесината. Прякото излагане на слънчева светлина е възможно да доведе до изсушаването на дървесината и нейното загрубяване. Още една причина да търсите търговец, разполагащ с надежден склад за дървен материал, ако искате въпросният материал, който ще ви бъде предоставен, да е от най-високо качество.     

„Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД е фирма с дългогодишен опит в строителството, ремонтните дейности, както и в търговията със строителни и дървени материали. Разполагаме с широк склад за дървен материал, който гарантира съхраняването и достигането му до клиентите в отлично състояние. Въпросният склад за дървен материал е с 4 навеса, под които продукцията може да бъде оставена и съответно защитена напълно от външните фактори. Доверете се на екипа на „Вълковстрой Инженеринг“ ЕООД, за да получите само и единствено първокласен дървен материал за вашите проекти и начинания!

Склад за дървен материал: Предпазва от дъжд и влага

Склад за дървен материал: Далеч от източници на зараза

Склад за дървен материал: Защита от ултравиолетовите лъчи