Ще започнем разглеждането на предлаганите от нашата фирма Вълковстрой Инженеринг методи за хидроизолация на покрив с този с PVC мембрана. Когато се съпостави с останалите популярни методи за хидроизолация на покрив, лесно се разбира, че методът с PVC мембрана е най-подходящ за сгради с плоски покриви.

Методи за хидроизолация на покрив видове 2
Методи за хидроизолация на покрив видове

Такъв тип сгради всъщност са доста широко разпространени в днешно време. Именно плоски са покривите на повечето съвременни търговски обекти, на модерните бизнес сгради, на спортните зали, както и на други съоръжения с голяма площ. Кои са преимуществата на хидроизолацията с PVC мембрана пред останалите популярни методи за хидроизолация на покрив? От една страна това, че е по-устойчива от останалите методи за хидроизолация на покрив и запазва функционалността си за дълъг период от време. И от друга, това, че в допълнение към защитата от влага и течове, хидроизолацията с PVC мембрана осигурява и надеждна UV защита. Споменатите преимущества са доста сериозни и определено правят инвестицията в хидроизолация на покрив с PVC мембрана напълно оправдана.

Методи за хидроизолация на покрив: С рулонни материали

Вторият сред предлаганите от Вълковстрой Инженеринг методи за хидроизолация на покрив е методът с рулонни материали. Какво трябва да знаете за него? Ако след разговора с вас и огледа на сградата ви преценим, че именно това е подходящото решение сред предлаганите от нас методи за хидроизолация на покрив, е важно да сте наясно какви рулонни материали използва екипът на Вълковстрой Инженеринг. Става въпрос за рулонните материали, които са част от портфолиото на водещия и реномиран вносител Хидромат ООД. Тези рулонни материали се отличават с първокласно качество и са доказали своята надеждност и ефективност в практиката. Така че можете да бъдете сигурни, че при залагане на рулонна хидроизолация от Вълковстрой Инженеринг, сградата ви ще получи наистина надеждна и ефективна хидроизолация на покрива, която осигурява най-високо ниво на защита срещу външните атмосферни фактори и запазва функционалността си за дълъг период от време.