Хидроизолация на плоски покриви с PVC мембрана

Фирма Вълковстрой Инженеринг ЕООД полага PVC и ТPO хидроизолации.

Фирмата разполга със робот ,полуробот и няколко ръчни питолета за горещ въздух на фирма Leister както и обучен екип от професионалисти за работа което я прави фактор в правилния избор на фирма за ремонт на покриви.

Хидроизолациите на покрив от PVC мембрани намират широко приложение в съвременното строителство. Подходяши са за хидроизолация на спортни зали, магазини, халета и други сгради с голяма площ. Механичните качеста които те притежават са UV защита и устойчивост на стареене.

При правилна експлоатация на покрива предлагания гаранционния период на PVC мембраната е сравнително по голям от предлаганите на пазара битумни рулонни хидроизолации.Гаранцията в зависимост от избраната дебелина на мембраната е от 10 до 15 години.Преди полагането на хидроизолационната мембрана задължително се полага Геотекстил.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – УСЛУГИ, БОРСИ, БЛОГ, КОНТАКТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Поддържаме блог, от който можете да се информирате за последните новини, свързани с фирмата ни, както и да получите много полезна и интересна информация по различни теми, касаещи строителството.

На нашия сайт, изцяло във Ваш интерес, сме обособили отделна категория за всички строителни услуги, които предлагаме – хидроизолация, ремонт на покриви, груб строеж, саниране на сгради, вътрешни ремонти и мазилки. Можете да разгледате още и нашата строителна борса и борсата ни за дървен материал, както и част от реализираните от нас обекти, свързани и с хидроизолация.

Следете ни и във Facebook, където постоянно поддържаме и актуализираме страницата си – като една модерна, иновативна и развиваща се компания, ние осъзнаваме все по-сериозното значение на социалните мрежи днес. Свържете се с нас, а висококвалифицираният ни и професионален екип ще свърши всичко останало по най-добрия начин и в най-кратките срокове!

Доверете се на „Вълковстрой инженеринг“ за най-ефективната и надеждна в дългосрочен аспект хидроизолация на Вашия обект!

Така със сигурност получавате най-доброто!

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ВИЗИТКАТА НИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНА
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – ЧРЕЗ НАС СИ ОСИГУРЯВАТЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪЛКОВСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ – ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – УСЛУГИ, БОРСИ, БЛОГ, КОНТАКТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Отдел строителни услуги: Ваньо Вълков
Телефон: +359-889-387-197