Начало | Строителни услуги

Строителни услуги

Вълковстрой Инженеринг ЕООД е компания, която се развива успешно в областта на строителството, ремонтните и довършителни дейности.
Строителните услуги, които предлагаме са: груб строеж, кофражни и армировъчни дейности, саниране на сгради, ремонт и изграждане на нови покривни конструкции, хидроизолация на сгради и съоръжения.

Нашата политика
От самото си създаване до днес, фирмата ни следва политика на коректност, качествена работа и предаване на обектите в срок.
За нас е важно клиентите ни да останат доволни от нашата работа и сме горди от факта, че ни приемат с доверие и ни препоръчват като фирма, на която може да се разчита.

Основната ни цел
Вълковстрой Инженеринг ЕООД е основана, за да бъде от помощ на всеки свой клиент, който се нуждае от качествени строителни услуги. За нас няма малък или голям обект, защото смятаме, че всеки обект е важен.
За да отговорим на високите стандарти и за да задоволим желанията на своите клиенти ние не правим компромиси нито с качеството на влаганите строителни материали, нито с изпълнението на поетите си ангажименти.

Екип
Ние сме строители! И като такива сме наясно, че строителните и ремонтите дейности, които извършваме ще останат след нас и тъкмо обектите, по които сме работили ще са нашата визитна картичка. Затова сме подбрали изпитани и доказали се професионалисти, които могат да се справят и с най-трудната задача перфектно. Освен с квалифицирани строители, ние разполагаме и с технически ръководител, строителен инженер, координатор по безопасност и здраве.
Ние гарантираме за всеки изпълнен от нас обект!

Хидроизолация в Плевен

Вълковстрой Инженеринг изпълнява хидроизолация в Плевен, Ловеч, Троян, Никопол, Пордим и и други градове и населени места. В полагането на хидроизолация Вълковстрой Инженеринг има дългогодишен опит.

Read More »

Ремонт на покриви Плевен

Ремонт на покриви Плевен Ремонта на покрива е най-важен. Фирма Вълковстрой Инженеринг извършва ремонт на всякакви покриви в град Плевен и региона – дървени конструкции, плоски, скатни и ламаринени покриви.

Read More »

Саниране на сгради

Саниране на сгради Вълковстрой Инженеринг извършва саниране на сгради в град Плевен и региона. Саниранто на сгради се състои от цялостна обработка на основата на стрените, полагане на екструдиран или екструдиран полистирол ( ЕPS или XPS) по тях , след това се изпълняват следните операции- дюбелиране, полагане на мрежа и …

Read More »

Вътрешни ремонти

Вътрешни ремонти. Вълковстрой Инженеринг извършва вътрешни ремонти в град Плевен и региона. Вътрешните ремонти могат да бъдат- цялостни ремонти на апартаменти, офиси,административни сгради и др.

Read More »